Poznato koji klub želi dovesti Ademija

Hrvatska 25. sij 20238:49
AP Photo/Matthias Schrader via Guliver

Prije nekoliko dana pojavila se šokantna vijest za nogometaše Dinama - kapetan Arijan Ademi (31) je nezadovoljan i želi napustiti klub.

Dinamo se odmah oglasio i smirio navijače.

“Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapetana Arijana Ademija. Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer.

Čelništvo kluba nakon toga je zajedno sa sportskim direktorom i trenerom jednoglasno iskazalo svoj stav za ostanak kapetana Arijana Ademija u Dinamu te je iznesen prijedlog da kapetan prve momčadi potpiše novi ugovor s GNK Dinamom”, objavio je Dinamo.

Ipak, turski mediji pišu da je Adana zainteresirana za dovođenje Ademija, a prema njihovim informacijama pregovori su već počeli. Trener ove šestoplasirane momčadi turskog prvenstva je slavni Talijan Vincenzo Montella.

Ademi je za Dinamo odigrao 351 utakmicu, a pritom je zabio 39 golova te dodao 29 asistencija.

Komentari

Vaš komentar