Čačić: Dinamove ambicije? Tri boda, vraća nam se i Petković

Hrvatska 3. velj 202313:05
Hikmet Saatci via Guliver Images

Dinamo u 20. kolu SuperSport HNL-a gostuje kod Slaven Belupa od 17:10 sati.

Utakmicu u Koprivnici najavio je trener Dinama Ante Čačić.

“Nakon dva domaćinstva idemo u goste ekipi koja je imala dva gostovanja. Ekipi koja je gledajući protekle utakmice u prvenstvu napravila dobar rezultat, imala je dobre predstave. naravno, mi smo te dvije utakmice koje smo imali rezultatski uvjerljivo riješili, ali ako se gleda kako su se utakmice odvijale, nisu to bile lagane utakmice. Tako ni sad ne očekujemo laganu utakmicu. S obzirom na godišnje doba i prilike koje utječu na teren, ne očekujemo ni bajnu situaciju na travnjaku”, započeo je Čačić pa nastavio:

“Dinamove ambicije su na svakoj utakmici težiti tri boda, tako će biti i sada. Iza nas je duži tjedan nakon značajne pobjede protiv Lokomotive (2-1). Nećemo imati na raspolaganju Mišića zbog crvenog kartona, ali dobra je vijest da se Petković vraća i da je u kombinaciji za utakmicu. Malo je zatezanje u butnom mišiću osjetio Ivanušec i vidjet ćemo možemo li na njega računati.”

Još je spomenuo koprivnički sastav:

“Naši igrači su svjesni da nas je realizacija htjela u prošlim utakmicama protiv Slavena i da smo iskoristili svaku njihovu grešku. Ali svaka utakmica je nova utakmica, moramo se dobro pripremiti, biti skoncentrirani i svjesni da mnogo toga ovisi o nama. Ako tako bude, vjerujem da ćemo na kraju utakmice biti zadovoljni.”

Komentari

Vaš komentar