SKener: Bjelica zna gdje neće slaviti sljedeći rođendan

Blog 20. kol 202223:55 > 21. kol 2022 0:09 0 komentara
GuliverIMages

Dinamova širina kadra još jednom pokazala da ćemo gledati prvenstvo 1-9

Bjelica odlazi”, vikala je mala, ali glasna hrpica navijača Osijeka.

Nastavak je to težnje Kohorte da njihov nekad sjajni nogometaš, ali i neuspješni trener (najavljivali su se trofeji) napusti Bijelo-plave prije nego će istrčati na novom stadionu u Pampasu.

Derbi, u kojem je Osijek pola sata izgledao dobro, u kojem smo vidjeli igrača (Beljo) koji će ako ovako nastavi biti jednog dana i na Dalićevom popisu, ali i sat vremena anarhije, samo će potvrditi da su Bjelica i njegovi nogometaši izgubili – koheziju. Iskreno, nije me baš puno briga, ali ne vjerujem da se ‘U Agoniji’ može reprizirati svakog vikenda i tako u nedogled.

A 51. rođendan Bjelici su ‘čestitali’ dečki koje je izmislio – Mislav Oršić i Bruno Petković, te ‘sokol kojeg nije volio’ – Petar Bočkaj. Prva dvojica golovima i dobrom igrom, a bivši lijevi bek Osijeka s dvije asistencije i odličnom igrom.

No, kako znamo gdje Nenad Bjelica sigurno neće dočekati sljedeći rođendan, saznali smo da Dinamo možda ipak ima lijevog beka.

“Dinamo nema lijevog beka”, rekao je Ante Čačić po povratku iz Norveške, a prije Osijeka.

Ne budi lijen, Pero Bočkaj, se onako zagorski zainatio i odigrao kako on zna. Istina, postoje uvijek upitnici zašto to ne čini uvijek, no nakon utakmice Ante Čačić je izjavio:

“Petar Bočkaj ima kapacitet da postane dobar bek!”

Naravno, Dinamov trener i dalje tvrdi da je Petar Bočkaj jako dobro lijevo krilo. Da, samo igra napad. Danas mu je pohvalio i obranu.

Nema dvojbe da je Bočkaj igrač koji ima kapacitet. Gdje on seže zapravo je preteško definirati. No, tu su po pitaanju Dinama i Bočkaja stvari vrlo jasno. Ako je krilo, onda nema što tražiti na terenu, jer na toj poziciji Dinamo ima i klasu i moć. Ako ne može igrati obranu, dakle lijevog bočnog u oba pravca onda ga Dinamo hitno treba prodati.

Kod Bočkaja, zbog njegove čudljive prirode ne mogu ruku staviti u vatru. Ali, Ljubičić mora u vezni red, a Bočkaj – ili mu vjeruješ ili ga šalješ na burzu.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!