SKener: Bez oduševljenja, molim

Blog 22. ožu 202116:12 0 komentara
AP Photo/Matthias Schrader by GUliver

Hrvoje Horvat i Ivano Balić bili su dvojica od trojice kandidata za nasljednika Line Červara nakon debakla Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Treći je bio Slavko Goluža kojeg eto nitko iz Saveza nije ni obavijestio da kandidira za klupu, već je to saznao iz medija.

Nakon Egipta novi veliki šamar hrvatski rukomet dobio je sredinom ožujka kada smo u debiju Hrvoja Horvata na klupi ostali bez Olimpijskom turnira u konkurenciji Francuske, Portugala i Tunisa.

U Savezu se valjda upalio alarm nakon novog neuspjeha, pa su eto bivšeg direktora Balića odlučili vratiti na klupu kao produženu ruku čovjeka s kojim se borio za tu klupu.

Izvisio je eto opet Igor Vori, koji nakon kratkog trenerskog izleta kao trener PPD Zagreba, sada više nije ni prvi pomoćnik Horvatu, već ostaje direktor reprezentacije.

Trebao je Balić već ranije iskustvo skupljati kao izbornik juniorske reprezentacije, no eto zbog pandemije koronavirusa nije imao tu priliku.

Tako je bivši direktor reprezentacije došao na funkciju sadašnjeg direktora, uz blagoslov bivšeg izbornika, a još uvijek koordinatora za muški rukomet Line Červara, koji ih je eto i predložio prije malo manje od dva mjeseca.

Da, podijelili su karte, tek neznatno izmiješane, navijače su ‘kupili’, no tek treba vidjeti što će to donijeti reprezentaciji jer previše je tu bivših funkcionera u igri i zato: Bez oduševljenja, molim! Zasad…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!