Istra emotikonom cirkusa odgovorila na Dalićevu izjavu o HNL-u

Hrvatska 8. lis 202422:32 0 komentara
Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Guliver Images

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, Zlatko Dalića su upitali jesu li se promijenili njegovi stavovi vezani za raniju izjavu da u SuperSport HNL-u nema dovoljno igrača koji su spremni za nastup u reprezentaciji.

“Gledamo igrače koji nam trebaju i koji mogu. Podražaj je Europa, utakmice s Istrom, Varaždinom i Slaven Belupom nisu mjerilo. Pratimo, igrači koji se nametnu, dobit će priliku. Ne podcjenjujem SHNL, ali realnost je nešto drugo”, poručio je Dalić te tako prozvao, ali i uvrijedio dobar dio klubova u HNL-u.

Dalićeva izjava, koju je na engleski preveo i podijelio profil “The Croatian Lad” na platformi X, izazvala je mnogo reakcija.

Posebno se istaknula službena reakcija NK Istre 1961, jednog od klubova koje je Dalić direktno spomenuo. Istra je odgovorila jednostavnim emotikonom cirkusa, čime su jasno dali do znanja što misle o njegovim riječima, iako bez dodatnog objašnjenja.

Mnogi drugi korisnici u komentarima također su stali na stranu hrvatskih klubova, dok je Dalićeva izjava naišla na kritike.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!