Vekić: Što sad? Popit ću jednu margaritu. Vjerojatno i više

Rob Prange via Guliver Images

Donna Vekić nije se uspjela plasirati u polufinale Australian Opena - bolja od nje bila je peta tenisačica svijeta, Bjeloruskinja Aryna Sabalenka sa 6:3, 6:2.

Donna je bila razočarana svojim servisom.

Servis me danas napustio, nadam se da će se vratiti uskoro. Servis je moje veliko oružje i u bitnim trenucima se oslanjam na njega. Danas nisam mogla i to se vidjelo. Moj servis letio je po cijelom terenu. Uglavnom bi završio u mrežici. Što sad? Popit ću jednu dobru margaritu definitivno. Vjerojatno i više nego jednu”, rekla je Donna pa nastavila:

“Malo sam razočarana, ali bio je ovo jako dobar turnir za mene. Uzet ću si neko vrijeme da se osvrnem na protekla dva tjedna i pogledam što je sve bilo dobro, a što ne. Ne mogu se baš previše osvrtati na svoje prilike za break jer je moja protivnica to jako dobro branila. Imala sam puno grešaka na servisu.”

Za kraj, sumirala je utiske s meča.

“Bio je to jedan loš dan u uredu za mene. Razočarana sam time. Arina vam ne daje nijedan lak poen ni udarac. Kad nemate dobar servis, ne možete s njom igrati, automatski ste u nevolji. Ali nismo igrale spektakularan meč, pogotovo u prvom setu. Meč je prelomila mentalna snaga i koncentracija. Ona je bila malo mirnija nego u našim prošlim mečevima“, zaključila je Vekić.

Australian Open možete gledati na Eurosportu.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar