Martić za SK: Prvi smo na listi, to s pozivnicom nije fer

Davis Cup 3. velj 202314:54

Hrvatsku tenisku reprezentaciju čekaju kvalifikacije u sklopu Davis Cupa, protivnik je Austrija.

Prvi meč će otvoriti Borna Ćorić i Dennis Novak, a nakon jih će na teren Borna Gojo i Dominic Thiem. Hrvatski izbornik Vedran Martić najavio je Austrijance:

“Novak je zahtjevan protivnik, Ćorić mora odigrati jako dobar tenis. Moramo pobijediti da Goji bude lakše kasnije protiv Thiema.”

U Rijeci neće biti Marina Čilića, neće nastupiti i Mate Pavić…

“Osjeti se praznina kad nema Marina, vrhunski je igrač koji ne pomaže samo sa svojom igrom, nego i sa savjetima i daje vjetar u leđa našim igračima. Što se tiče Pavića, on ima rupturu na mišiću rotatora nakon Australian Opena, nismo ga htjeli forsirati. Prihvatljivija je varijanta da dođe Dodig i da se uigra s Mektićem.”

Čudna odluka je zatekla našu reprezentaciju, moramo igrati kvalifikacije…

“Nije to bila fer situacija oko pozivnice, malo je sve to čudno. Jako rano dijele te pozivnice. Prvi smo na rang listi, ali dobro, mi ćemo se boriti protiv Austrije, to je izglasano i tu nema promjene.”

Što je još rekao hrvatski izbornik Vedran Martić pogledajte u videu, a sutrašnji program kreće od 14 sati, uz prijenos na SK1.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar