Sport Klub na Telemachu, Total TV-u, Optimi i platformi EON

Ostali sportovi - Ostalo 7. srp 202215:27 > 08. srp 2022 8:50 4 komentara
Sport Klub

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Dugogodišnji ugovor o suradnji koji smo imali s Hrvatskim Telekomom nije produžen, te Sport Klub od sljedećeg mjeseca više neće biti u ponudi MAXtv-a.

Sport Klub je nedavno postigao dogovor s Uefom te će gledatelji u Hrvatskoj moći na našim kanalima pratiti sve najvažnije utakmice u organizaciji krovne europske nogometne organizacije.

U narednih šest godina, Sport Klub će prenositi utakmice kvalifikacija za UEFA EURO 2024, kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2026, kvalifikacije za UEFA EURO 2028, kao i utakmice UEFA Lige nacija 2022., 2024. i 2026. godine. Uz sve navedeno uključene su i brojne prijateljske utakmice koje se igraju pod pokroviteljstvom Uefe. Sve navedeno je dio ponude Sport Kluba do 2028. godine.

Prenositi ćemo i sve utakmice njemačke 1. Bundeslige i popularne Cvajte kao i sve košarkaške utakmice pod okriljem Fibe. Za ljubitelje trka tu su Formula 1 i MOTO GP, a ljubitelji tenisa i dalje mogu uživati u prijenosima svih ATP turnira Masters serije 1000 i 500.

Nogomet, košarka, tenis, automoto sport, američki nogomet i hokej… Sva najveća natjecanja moći ćete pratiti na jednom od naših kanala.

Sport Klub dio je United Media, vodeće medijske kompanije u jugoistočnoj Evropi. Uz regionalne sportske kanale, u svom portfoliu ima 55 televizija od kojih šest s nacionalnom frekvencijom, 29 portala, šest tiskanih izdanja, pet radio stanica, digitalnu distribuciju. United Media posluje u osam zemalja i zapošljava više od 2.800 ljudi.