Campagna: A sada slijedi zabava s Hrvatima

Luigi Canu via Guliver Images

Prošli smo u polufinale, a sada slijedi 'zabava' s Hrvatima pred deset tisuća vatrenih navijača, kazao je uoči polufinalnog ogleda s Hrvatskom na Europskom prvenstvu u Splitu talijanski izbornik Sandro Campagna.

Talijani su gladni medalje jer su zadnju na europskim prvenstvima osvojili daleke 2014. u Budimpešti kada su u dvoboju za broncu slavili protiv Crne Gore.

Protiv Hrvatske će morati i bez suspendiranoga Vicenza Renzuta, koji odrađuje drugu utakmicu neigranja zbog udaranja laktom crnogorskog igrača. Italija je u četvrtfinalu nadvisila Francusku s 16:8.

“Prije dvoboja smo analizirali Francuze i sve smo proveli u djelo. Bila je to pametna pobjeda, ponosan sam na inteligenciju svoje momčadi. No, sada slijedi Hrvatska, koji je daleko teži protivnik i domaćin turnira, bodren s desetak tisuća grlatih gledatelja”, kazao je Campagna.

Utakmica Hrvatska – Italija igra se u četvrtak u 20.30 sati uz prijenos na SK HD.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.