Presica u Dinamu od 11 sati: Mamić uzvraća udarac?

Hrvatska 1. sij 202321:38 > 02. sij 2023 10:36
Guliver Images

Ponedjeljak 2. siječnja bit će tek drugi dan nove godine, ali iz perspektive Dinama i njegove budućnosti mogao bi biti najvažniji u 2023. godini...

Dakle, za ponedjeljak u 11 sati Nadzorni odbor Dinama sazvao je konferenciju za medije u prostorijama kluba na Maksimiru, a na kojoj bi trebali biti prisutni i neki članovi Izvršnog odbora te Skupštine.

Prema neslužbenim informacijama struja koja je naklonjena Zdravku Mamiću prikupila je dovoljno potpisa za sazivanje izvanredne Skupštine. Krajnji je cilj rušenje Krešimira Antolića i uspostavljanje nove vlasti u maksimirskom klubu.

Očekuje se kako će na konferenciji Nadzorni odbor objaviti da ima potpise više od polovice skupštinara, čime bi Mamićeva struja dobila većinu. Navodno je u pitanju i do 45 potpisa. Drugim riječima, u tom bi scenariju predsjednik Dinama Mirko Barišić bio prisiljen u roku 60 dana održati izvanrednu sjednicu Skupštine.

Podsjetimo, Skupština je kluba izglasala nepovjerenje članu Uprave Krešimiru Antoliću te naložila NO-u da sprovede tu odluku, no Izvršni je odbor to odbio.

I dok Dinamu na travnjaku ide jako dobro, u klupskim prostorijama vrije. Nastavlja se opaka bitka za prevlast u kojoj će netko morati biti poražen. Hoće li to biti Mamić s jedne strane ili pak Antolić i Barišić s druge? Tko preživi, pričat će.

Komentari

Vaš komentar