Reprezentativci posjetili Dječji dom: Za ovo živimo!

HNS/Drago Sopta

Izbornik Zlatko Dalić i petorica reprezentativaca Marko Livaja, Joško Gvardiol, Mario Pašalić, Josip Juranović i Martin Erlić posjetili su Dječji dom Maestral u Splitu.

Uoči prvog kvalifikacijskog susreta s Walesom za Europsko prvenstvo, dio Vatrenih posjetio je ustanovu socijalne skrbi koja, među ostalim, skrbi o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Okupljenima su dijelili autograme i fotografirali se s njima.

“Lijep doček, nadam se da ćemo u budućnosti imati još više ovakvih akcija. Za ovo živimo i zbog ovakvih trenutaka igramo nogomet. Znamo svi koliko je njima bitno, tako smo i mi nekad bili mladi i bilo nam je stalo vidjeti nekoga. Mislim da je danas puno jednostavnije doći do onoga tko ti je idol i ovo je stvarno lijepa gesta”, prenosi Dalmatinski portal što je rekao Marko Livaja.

“Sigurno da je lijepo vidjeti svu ovu veselu djecu i ljude s osmijehom na licu. Nama je posebno drago što nas se od malih nogu podržava”, dodao je Joško Gvardiol.

HNS/Drago Sopta

“Zaista mi je drago što smo došli i prilagodili raspored za druženje s djecom. Hvala im na emociji koju su pokazali, djeca su iskrena, svi su u hrvatskim dresovima, navijaju, podržavaju. Nadam se da će nam Split i ovaj put biti sretan, kao i svaki grad u Hrvatskoj. Želimo da reprezentacija donese veselje, sreću i zajedništvo, da okuplja hrvatski narod. Jako je lijepo što smo doživjeli ovakav doček, sreća i emocija je obostrana”, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Ravnateljica Dječjeg doma Maestral Jelena Burazin je poručila:

“Ovo je nezaboravan dan bio za našu djecu i za mene. Nakon što su naša djeca pratila Svjetsko prvenstvo usudila sam se poslati poziv HNS-u da posjete našu djecu, da uvesele 150 naših korisnika. Bila sam presretna kad je gospođa Iva Olivari rekla da stižu, što se danas i ostvarilo. Djeca su presretna, danima su bila uzbuđena. Svi su dobili originalne potpisane dresove, imat će trajnu životnu uspomenu.”

Komentari (0)

Prikaži sve komentare