Kustić dočekao mlade u zračnoj luci pa se oglasio

Nogomet 28. ruj 202211:50
Drago Sopta/HNS

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić uputio je čestitku hrvatskoj mladoj reprezentaciji nakon što je u Vejleu nakon jedanaesteraca osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2023. godine.

Hrvatska je u dramatičnom dvoboju s Danskom uspjela izboriti treći Euro zaredom, a predsjednik Kustić dočekao je reprezentaciju u zračnoj luci nakon povratka iz Danske.

“Plasman mlade reprezentacije na Europsko prvenstvo zaokružio je savršen rujan za naš nogomet. Od srca čestitam izborniku Bišćanu, njegovom stožeru te reprezentativcima na sjajnom uspjehu koji je izboren u dramatičnoj završnici protiv izvrsne reprezentacije Danske”, rekao je Kustić, prenosi HNS, pa dodao:

“Naši mladići pokazali su pobjednički karakter, uz kvalitetu koju nedvojbeno posjeduju. Iznimno nas raduje ovaj rezultat, posebno jer se radi o trećem izborenom Euru zaredom, što svjedoči o kontinuitetu dobrog rada s mladim igračima, čime se s razlogom možemo ponositi. Ovakvi nastupi i rezultati daju nam puno razloga za vjeru da hrvatski nogomet osim blistave sadašnjosti čeka i vedra budućnost.”

Komentari

Vaš komentar