Dalić ga nije zvao od Eura: San mi je opet igrati za Vatrene

Nogomet 18. ožu 20239:13 > 9:13
Panoramic NikolaKrstic via Guliver

Izbornik Zlatko Dalić od Eura odigranog 2021. godine Domagoja Bradarića ne zove u reprezentaciju. Trenutno igra u Salernitani, a u ponedjeljak su remizirali s Milanom 1:1.

Otkrio je kakva je situacija u Salernitani.

“Borimo se za ostanak pa bih situaciju mogao opisati kao tešku, ali pozitivnu. Imamo novog trenera Portugalca Paola Sousu, posložili smo neke stvari među sobom, jako sam zadovoljan. Klub nema veliku povijest, ali predsjednik koji je došao spreman je jako puno uložiti, sportski direktor ima plan i program, zato sam se i odlučio proteklog ljeta doći ovdje iz Francuske”, rekao je Bradarić u intervjuu za Sportske novosti.

Priznaje da mu je tu dobro.

“Drugačije mi je nego u Lilleu jer tamo sam osvojio prvenstvo, igrao u Ligi prvaka, a ovo je nešto novo. Mislim da sam dobro odlučio, ekipa se bori za svaki bod, to je posebno iskustvo, ali sigurno da ću s njime postati zreliji i bolji igrač. Sve u svemu – super.”

A onda je progovorio i o reprezentaciji. Ima četiri nastupa za A reprezentaciju tijekom 2020. godine, bio je i u kadru 26 na Euru iako nije igrao.

“Nakon Eura nismo imali nikakav kontakt. Situacija je bila takva da nisam igrao, a Hrvatska ima stvarno jako dobrih igrača. Čestitam na velikom rezultatu koji je reprezentacija opet napravila broncom u Kataru. Radim, borim se za priliku i vidjet ćemo.”

Zaigrati opet za Vatrene – to je Bradariću cilj.

“San mi je i cilj vratiti se u reprezentaciju Hrvatske. To je normalno, to vrijedi za svakog hrvatskog nogometaša koji želi nešto postići. Radim na tome na svakom treningu, na svakoj utakmici.”

Komentari

Vaš komentar