Klopp: Moramo biti spremni ići malim koracima

Nogomet 21. sij 202316:41 > 16:42
Guliver Images

Ni golova ni pobjednika u dvoboju dviju momčadi iz sredine ljestvice, ali nakon remija s Chelseajem u Liverpoolu nalaze pozitivne stvari.

“Dobro smo počeli oba poluvremena, imali smo dobrih perioda u igri, ali nismo mogli držati taj ritam”, rekao je Klopp nakon utakmice.

“Moramo biti spremni ići malim koracima, a ovo je mali korak. Nismo primili gol protiv Chelseaja, nismo stvorili puno prilika, ali oni su imali nekoliko dobrih prilika”, nastavio je Nijemac.

“U drugom poluvremenu branili smo se strastveno i dobro organizirano, ali nismo imali dubinu u tim trenucima. Na kraju sam sasvim ok rezultat 0:0. Moramo prihvatiti ove male korake naprijed, možemo graditi na tome,” zaključio je Klopp.

“Naravno da uvijek želimo pobjeđivati ​​kod kuće, ali svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo, nije lako. Moramo se držati zajedno i vrijedno raditi. Možemo biti zadovoljni time što nismo primili gol i to nam treba kao osnova. Imali smo i svoje prilike za gol. Bilo je stvarno teško, sraz dviju momčadi koje u ovom trenutku ne igraju najbolji nogomet. Zato morate pobijediti u takvim bitkama. Možemo graditi na činjenici da smo imali dobre periode,” rekao je James Milner nakon utakmice.

Komentari

Vaš komentar