HNS odlučio, evo gdje će se igrati susret s Turskom!

Hrvatska 7. lip 202316:24 0 komentara
AP Photo/Darko Bandic via Guliver Images

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je gdje će se odigrati susret kvalifikacija za Euro 2024. protiv Turske.

“Izvršni odbor u Osijeku je održao 13. redovnu sjednicu i donio je odluku da će utakmica kvalifikacija za Euro 2024. između Hrvatske i Turske, zakazana za 12. listopada ove godine, biti odigrana na stadionu Opus Arena u Osijeku. Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi Uefina inspekcija stadiona te Opus Arena dobije dozvolu Uefe za odigravanje međunarodnih utakmica. Bit će to prva utakmica Vatrenih u novom domu Nogometnog kluba Osijek”, priopćio je HNS.

IO je također donio odluku o cijenama ulaznica za utakmicu protiv Latvije koja će biti odigrana u rujnu u Rijeci:

Cijene ulaznica u pretprodaji, sve do dan prije utakmice:

Zapad sredina: 30 €
Zapad: 25 €
Istok sredina: 20 €
Istok: 15 €

Sjever/Jug: 12 €

Cijene ulaznica na dan utakmice:
Zapad sredina: 33 €
Zapad: 27 €

Istok sredina: 23 €
Istok: 20 €
Sjever/Jug: 13 €

Potvrdili su i da će se finale SuperSport Hrvatskog kupa igrati na dvije utakmice.

“Također, IO je donio odluku o izmjeni Odluke o sustavu stalnih natjecanja, na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a. Pritom je odlučeno kako će finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrano u formatu na dvije utakmice, dok će se u svim fazama natjecanja do finala igrati po jedna utakmica. Također, donesena je odluka kako je povratak doigravanja između devetoplasirane momčadi SuperSport HNL-a i drugoplasirane momčadi SuperSport Prve NL odgođen barem do sezone 2026./27.

Usvojeni su i Pravilnik o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o radu Arbitražnog suda HNS-a, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o nogometnim natjecanjima te Pravilnik o izmjenama Pravilnika o suradnji klubova.”

Kvalifikacije za Euro pratite na kanalima Sport Kluba!