Dambrauskas: Prva utakmica u gostima uvijek je prednost

Hrvatska 18. srp 202216:37 > 16:38 0 komentara
HNK Hajduk Split

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas komentirao je ždrijeb trećeg pretkola Konferencijske lige koji je 'Bile' spojio s pobjednikom dvoboja Vitorije Giumaraes i Puškaš Akademije...

“Još uvijek ne možemo pričati o nečem konkretnom. Moramo analizirati obje momčadi. Fokusirat ćemo se na Guimaraes i na Puškaš. Vrlo brzo je njihova prva utakmica, možda ćemo poslati skaute na obje utakmice i odraditi našu domaću zadaću. Uz to moramo biti fokusirani na treninge i utakmicu s Varaždinom. Čekaju nas dva tjedna treninga, Varaždin, a onda priprema za boljeg iz duela između Vitorije i Puskasa”, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, a donosi Dalmatinski portal.

Hajduk će 4. kolovoza u prvoj utakmici biti domaćin pobjedniku tog dvoboja, a 11. kolovoza igra se uzvrat.

Od velike bi pomoći Hajduku mogao biti stoper Toni Borevković koji je stigao na posudbu baš iz Vitorije.

“On će sigurno imati savjeta o Vitoriji, a Gergo Lovrencsics zna dosta o mađarskom nogometu. U pripremama smo igrali s mađarskom Kisvardom, ali ovo je ipak drukčije. Moramo analizirati sve stavke.”

Dambrauskas je zaključio:

“Moramo narasti u formi. Planiramo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. S tim će narasti i fizička sprema igrača. Prva utakmica u gostima je uvijek prednost, ali ždrijeb je takav. Moramo razmišljati kako ostvariti dobar rezultat u prvom susretu.”