Čačić: Sad idemo na stadion, tamo ćemo spavati

Hrvatska 24. srp 20220:10 > 0:12
Guliver Images

Dinamo je s uvjerljivih 5:1 slavio u Koprivnici u drugom kolu SuperSport HNL-a, iako je Slaven Belupo već u 2. minuti poveo 1:0.

Marina je zabio za Farmaceute, no nakon toga Baturina, Oršić, Drmić, Mišić i Špikić donose pobjedu prvaku.

“Čista, uvjerljiva pobjeda. Dobro nam je došlo zato što nas čeka vrlo zahtjevna utakmica u utorak. Uspjeli smo ujedno odmoriti neke igrače; Perića, Ademija, Petkovića, Ivanušeca… Dali smo priliku igračima koji su manje igrali i na kraju zaslužena pobjeda iako smo imali taj loš ulazak u utakmicu, 0:1, s hendikepom. Međutim, momčad se osovila na noge, osim tih pet golova imali smo još niz prilika, tako da s ovom pobjedom zaista moram biti zadovoljan”, rekao je trener Dinama Ante Čačić pa dodao:

“Bilo je nekih tehničkih pogrešaka, što nam je razbijalo ritam igre, ali držim da je razlog tome i dosta agresivan domaćin, no više od toga i neravna podloga koja nam je činila nelagodu u nekim situacijama.”

Slijedi utakmica sa Shkupijem.

“Idemo svi na stadion, tamo ćemo spavati u našem hotelu, pa obaviti trening i u ponedjeljak letimo za Skoplje.”

“Nemam neke velike dvojbe. Imam još tri dana, vidjet ću na treningu refleks iz ove utakmice, onda imamo taj zadnji trening u ponedjeljak u Skopju. Imamo iskustvo iz prošle utakmice s njima, bolje se sad poznajemo. Znamo gdje smo griješili, gdje bi trebali biti bolji, i na tome ćemo poraditi kroz video analizu, razgovor i dva treninga. Rekao sam i nakon prve utakmice da bi u srazu dvije momčadiu dvije utakmice dalje uvijek trebala proći bolja i kvalitetnija. Držim da je to Dinamo i dalje. Ulazimo bez kompleksa, bez straha, svjesni smo da smo bolji i da kroz 90 minuta to trebamo i potvrditi.”

Komentari

Vaš komentar