Bio dio projekta Real Madrida, sad stigao u Osijek

Hrvatska 29. ruj 202221:04
NK Osijek

Robin Krasniqi, 23-godišnjak iz austrijskog Leobena, novi je analitičar prve momčadi Osijeka i u srijedu se na poziv Renea Pomsa priključio stožeru Bijelo-plavih.

Priopćenje Osijeka prenosimo u cijelosti:

Robin je rođen i odrastao u Austriji, školovao se u Londonu gdje je studirao Međunarodno poslovanje u nogometu pri sveučilišnom nogometnom kampusu na stadionu Wembley, a kojeg je završio kao najbolji student u svojoj generaciji. Uz njemački, aktivno govori još engleski i španjolski jezik.

Od 2019. do 2021. godine radio je kao analitičar i skaut za Oxford United FC koji se natjecao u engleskoj League One (treći razred), a potom je bio dio projekta Real Madrida i sudjelovao u organizaciji nogometnih kampova za djecu na Kosovu. Od listopada 2021. do kolovoza 2022. godine pohađao je i završio Master studij sportskog menadžmenta pri Universidad Europea Real Madrid.

Robinu želimo dobrodošlicu u NK Osijek i puno uspjeha u radu u ulozi analitičara prve momčadi na kojoj će zamijeniti Jasmina Osmanovića koji napušta klub i kojem, uz zahvalu za učinjeno, želimo puno sreće u nastavku profesionalne karijere.”

Komentari

Vaš komentar