Junak dana: Dinamo

Euro 2020 29. lip 202110:301 komentar
REUTERS/Hannah Mckay

U danu kada se Hrvatska oprostila od Europskog prvenstva porazom 5:3 od Španjolske puno je posla imao admininistrator Dinama na društvenim mrežama.

Za Hrvatsku su od prve minute zaigrali Dominik Livaković, Joško Gvardiol i Bruno Petković, dok je priliku od 67. itekako dobro iskoristio Mislav Oršić, koji je zabio i asistirao.

“Ne nose svi heroji plašteve”, napisao je Dinamo uz fotografiju Oršića i Petkovića. Jednog od tragičara Joška Gvardiola nije bilo na fotografiji, kao ni čovjeka koji je ‘popio’ pet komada Livakovića.

Nisu iz Maksimira nisu propustili čestitati ni bivšem igraču Daniju Olmu.

“Nogomet nosi uspone i padove, ovoga puta Španjolska je bila bolja momčad, a velik obol njihovoj pobjedi dao je naš Dani s dvije asistencije u 48 minuta provedenih u igri. Čestitamo našem Olmiću na prolasku u četvrtfinale Europskog prvenstva! Dani, sretno dalje.”

I onda je došla točka na ‘i’ dobrog dana dinamovaca na Euru kada je Gavranović prvo u 90. zabio za 3:3 protiv Francuza, a onda i zabio prvi penal u raspucavanju u kojem su Švicarci eliminirali svjetske prvake.

“Kakva večer Dinamovih nogometaša na UEFA EURO 2020! Naš Mario Gavranović je u posljednjoj minuti utakmice protiv Francuske postigao pogodak za produžetke, uspješno izveo prvi penal u raspucavanju za pobjednika u kojem je Švicarska pobijedila, te time uveo Švicarsku u četvrtfinale EURA! Bravo Gavra!”, zaključio je bogat dan Dinamov admin na društvenim stranicama.

Još smo jednom na velikoj pozornici imali priliku vidjeti kakvo blago imamo ili smo imali u HNL-u.

Kakvo zagrijavanje za sezonu u kojoj Osijek, Hajduk i Rijeka žele srušiti Plave s trona. Nema sumnje, morat će i administratori društvenih mreža biti u formi…

Komentari

Vaš komentar