SKener: Jedan je Marko Livaja…

Blog 31. lis 202212:06 0 komentara
HNK Hajduk Split

Dinamo je u posljednjih šest utakmica slavio samo jednom, dok su u SuperSport HNL-u u posljednja dva derbija uzeli samo bod. Hajduk je imao priliku doći na samo minus dva uz utakmicu više nakon 15 kola, no u Kranjčevićevoj su ispustili 2:0 i protiv Lokomotive uzeli samo bod.

Hajduk je imao priliku da dokaže da može bez Marka Livaje i u SuperSport HNL-u, nakon što su bez njega, otkako se vratio u Split, slavili samo u Cvetkovcu protiv Tehničara. Sve je tako bajno izgledalo za Bijele u nedjelju u Kranjčevićevoj do same završnice utakmice.

Imao je Hajduk 2:0, a onda se prvo ozlijedio teško Lovre Kalinić, da bi potom Lokosi zabili dva gola, i potpuno šokirali goste iz Splita. Mogli su domaćini i do punog plijena u završnici, ali je Karlo Sentić spriječio potpuni preokret.

Majstori s mora tako su propustili doći na minus dva u odnosu na Dinamu i stvoriti dodatnu nervozu u Maksimiru. Ovako Plavi uz utakmicu manje imaju ipak mirnijih plus četiri, iako su uzeli samo bod u posljednje dvije utakmice.

Trener Hajduka Mislav Karoglan upisao je tako i treći remi u osam utakmica na klupi, uz pet pobjeda. No, remi koji je poput poraza. Jer imati 2:0 do 88. minute pa spašavati bod ne očekuje se od momčadi koja pretendira biti prvak Hrvatske.

SofaScore

Možda Karoglan osvaja više bodova od Valdasa Dambrauskasa, prima manje golova, stvara više prilika, no opet su zakazali u ključnom trenutku kada su imali priliku pokazati da mogu i bez Marka Livaje.

Ovaj Hajduk jednostavno nema lidera na terenu kada nema Livaje. I nastave li tako naslov prvaka ostat će pusti san…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!