SKener: Gerrard slipped again

Blog 22. svi 202221:19 0 komentara
Darren Staples / Sportimage

Deja vu... Da, baš taj osjećaj nakon još jedne lude završnice Premier lige u kojoj je četvrti naslov u posljednjih pet godina osvojio Manchester City.

Tinjala je nada da Steven Gerrard i Philippe Coutinho zajedno s Aston Villom mogu do senzacije na Etihadu i uoči same utakmice. A tek kada je prvo zabio Cash, a onda i sam Coutinho za 0:2, teško se disalo.

Problem je bio što na Anfieldu Liverpool nije bio pravi, Wolvesi su se pokazali kao tvrd kamen koji danas nisu dopustili u nijednom trenutku da navijači Redsa uživaju barem na trenutak kao vodeća momčad Premier lige. Tko zna koliko bi dodatno ‘voda bila u ušima’ igrača Cityja da su kod 0:2 na Etihadu danas dobili informaciju da Redsi imaju sigurno vodstvo na Anfieldu. Dojma smo da bi se drugačije ipak danas pisalo ime prvaka.

City je na kraju ponovio 2012. i napravio gotovo jednako čudesan preokret kao onda. Za one koji su zaboravili tada je Quenns Park Rangers imao 2:1 do 92. minute, trofej je već bio na putu za Old Trafford, a onda je prvo zabio Džeko za 2:2, da bi u 94. minuti za 3:2 i prvi naslov Građana u Premier ligi zabio Aguero.

Deset godina nitko od igrača iz te momčadi više nije na Etihadu, na zato su danas tu bili novi neočekivani heroji, prije svega Ilkay Gundogan koji je zabio dva gola u 20-ak minuta koliko je bio na terenu.

SofaScore

Pepa Guardiolu tako je iz ponora izvukao igrač za kojeg se vrlo glasno priča da na kraju sezone napušta Etihad. Kraj kakav je samo mogao sanjati.

A Liverpool? Izuzev sezone 2019./2020. kada su suvereno uzeli naslov s čak 18 bodova prednosti ispred Manchester Cityja, ovo je još jedna sezona na koje su navijači Redsa nekako navikli. Sjetite se samo 2014., 2019., eto na popis je dodana i 2022.

Nada je živjela jako dugo, baš kao i 2014. posljednja je bio Steven Gerrard. Nažalost navijača Liverpoola, ni ovog puta nije ih uspio razveseliti…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!