Trener komentarom dao doznanja da Juventus više ne računa na Pogbu, odlazi u Saudijsku Arabiju?

Nogomet 6. lis 202413:01 0 komentara
xGiuseppexMaffiax via Guliver

Paulu Pogbi suspenzija zbog dopinga smanjena je s četiri godine na godinu i pol, što znači da će nogometaš Juventusa na terene moći od ožujka 2025. godine.

Vijest o ublažavanju kazne zbog viška testosterona na doping kontroli prošle godine, potvrdili su Daily Mail i insajder Fabrizio Romano.

Iako Pogba ima ugovor s Juventusom do ljeta 2026. godine, trener Thiago Motta dao je do znanja da klub više ne računa na njega.

“Pogba je bio veliki igrač, ali dugo nije igrao. Ja sam fokusiran samo na sadašnjost. Klub će odlučiti što će s njim”, rekao je Motta.

Talijanski insajder Nicolo Schira također tvrdi da Francuz neće ponovo igrati za klub iz Torina u kojem je upisao 190 utakmica, 34 gola i 41 asistenciju te osvojio četiri prvenstva i dva kupa. Uz to, objašnjava i da agenti Juventusa čekaju potvrdu Sportskog arbitražnog suda te da će se nakon toga pobrinuti da se Pogbin ugovor raskine.

Pogbini agenti već traže gdje bi nogometaš mogao nastaviti karijeru, a Schira dodaje da su se za njega raspitivali klubovi iz Saudijske Arabije te MLS-a.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!