Bez igrača Hajduka i Dinama u idealnoj postavi HNL-a

Hrvatska 6. velj 202311:53 > 11:54 0 komentara
Hajduk

Novo kolo SuperSport HNL-a bilo je ispunjeno sa pregršt zanimljivosti, a tim povodom pogledat ćemo idealnu postavu 20. kola.

U suradnji sa SofaScoreom, Sport Klub vam donosi najbolje ocijenjenih 11 u prethodnom kolu hrvatskog prvenstva, a najviše se ističe čak 6 igrača Šibenika te izostanak igrača iz tri vodeće ekipe – Dinama, Hajduka Osijeka. Takvo nešto nije se dogodilo još od sezone 2020./21.

Najbolje ocijenjeni igrač bio je vratar Šibenika – Lovre Rogić (8,4). Briljirao je u derbiju začelja protiv Gorice s čak šest obrana od kojih su četiri bile unutar kaznenog prostora Rogić je bio jedan od najzaslužnijih za važnu pobjedu Šibenika.

Prvi od dvojice stopera Šibenika koji su se našli u idealnih 11 je Austrijanac – Stefan Perić (7,8). Perić je u 90 minuta otklonio devet opasnosti, oduzeo četiri lopte te blokirao tri udarca.

Mislav Matić (7,6) kao drugi stoper Šibenika je osim sjajnih obrambenih zadaća i sačuvane mreže bio i asistent za prvi gol svoje momčadi.

Španjolac u redovima Istre – Einar Galilea (7,4) – doveo je svoju momčad u vodstvo prvim golom protiv Varaždina te pomogao Istri da upiše drugu veliku pobjedu u nizu.

Na desnom krilu nalazi se još jedan igrač Šibenika – Zoran Kvržić (7,5). Wingback momčadi sa Šubićevca odigrao je sjajnu utakmicu po desnoj strani otklonivši 6 opasnosti, a stvarao je probleme Goričanima i prema naprijed sa jednim ključnim dodavanjem te kreiranom velikom prilikom.

Iz redova sjajnog Šibenika izdvajamo i prekaljenog napadača Duju Čopa (8,0) koji je s dva gola, jednom asistencijom te tri ključna dodavanja bio glavni akter velike pobjede Šibenika koja bi se mogla pokazati ključnom u borbi za opstanak.

SofaScore

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!